fbpx
Saptu, 25 Juni 2022

Ulah Cik

Gaya hirupna

Kumaha Jieun Kincir Angin tina Kertas Origami, Gampang & Menarik

Kumaha Jieun Kincir Angin tina Kertas - Cavaners,, Kincir angin salaku cocooan anu bisa dijieun tina kertas, botol plastik, jeung sajabana. Nah, ieu...

Hebat, Nikita Willy parantos kaleungitan 7 kg saatos ngalahirkeun, rusiahna sanés diet

Sakumaha urang terang, ayeuna Artis anyar Nikita Willy, kuring janten indung. Anjeunna nembe dikaruniai putra anu namina Issa Xander Djokosoetono...

DESAIN RUMAH

kadaharan

tetep nyambung

16,985Nu mikaresepsiga
2,458pengikutngiringan
61,453palangganngalanggan
- iklan -

bisnis

Sex jeung Hubungan

Arti Impian Kawin sareng Hamil - Naon Tanda?

Harti impian kawin numutkeun sabagéan jalma nyaéta tanda ayana maot atawa maot dina jalma anu ngalaman éta impian. Aranjeunna masih percanten yén jalma anu ...

Kaséhatan

Manfaat Buah Durian – Menguatkan Tulang dan Menghaluskan Kulit

Mangpaat Buah Durian - CavanersSabenerna loba mangpaat durian lamun dititénan. Salian ti rasa, ambu jeung harga anu leuwih luhur dibandingkeun jeung bungbuahan lianna.

Tips Diet: Cara Alami pikeun Ngurangan Beurat

Tips Diet - Sababaraha urang ngalakukeun diet ku cara ngawatesan konsumsi dahareun unggal poe, tapi cukup loba jalma ogé salah ngartikeun jeung nerapkeun diet ...

Tips Diet Sehat Alami - Éféktif jeung Idéal Langsing

Tips diet sehat alami - Dina prosés métabolik awak, tangtosna anjeun terang upami anjeun leres-leres peryogi katuangan anu seueur serat, buah-buahan sareng sayuran mangrupikeun anu ...

Nyaho Panyakit Jantung Koronér - Faktor Résiko sareng Perawatan

Panyakit jantung koronér - Cavaners,, Panyakit jantung koroner nyaéta penyempitan pembuluh darah leutik anu asup kana getih jeung oksigén kana jantung. Arteri koroner...

Khasiat Jahé pikeun Kaséhatan anu Jarang Dipikanyaho

Mangpaat Jahé pikeun Kaséhatan - Cavaners,, Jahé mangrupa salah sahiji jenis bungbu anu kacida global sarta mangpaatna pasti aya ragu. Jahé...
- iklan -

Beauty

Tip kageulisan tanpa kosmétik - Aya seueur masalah kulit awak anu sesah disebatkeun, ieu kajantenan kusabab seueur masalah anu...
reklameu

parenting

Kaséhatan & Kabugaran

blogger

reklameu

artikel pangahirna

Nu pang populerna

Koméntar anyar