fbpx
Setu, 25 Juni 2022

Aja Miss

News Gaya urip

Cara Nggawe Kincir Angin saka Kertas Origami, Gampang & Menarik

Cara Nggawe Kincir Angin saka Kertas - Cavaners,, Kincir angin minangka dolanan sing bisa digawe saka kertas, botol plastik, lan liya-liyane. Nah, iki...

Apik banget, Nikita Willy wis ilang 7 kg sawise nglairake, rahasia ora diet

Kaya sing wis dingerteni, saiki dadi Artis anyar Nikita Willy, aku dadi ibu. Dheweke nembe dikaruniai anak lanang jenenge Issa Xander Djokosoetono...

DESIGN Griya

Food

tetep disambungake

16,985fansKaya
2,458FollowersFollow
61,453pelangganlangganan
- Iklan -

Bisnis

Jinis lan sesambetan

Arti Mimpi Nikah lan Ngandhut - Apa Tandha?

Tegesipun impen nikah miturut saperangan tiyang mujudaken tandha wontenipun seda utawi pejah tumrap tiyang ingkang ngalami impen. Dheweke isih percaya yen wong sing ...

kesehatan

Khasiat Buah Durian – Nguatake Balung lan Menghaluskan Kulit

Manfaat Buah Durian - CavanersSejatine, akeh khasiat durian yen dideleng. Kajaba saka rasa, aroma lan rega sing luwih dhuwur tinimbang woh-wohan liyane ...

Tips Diet: Cara Alami kanggo Ngurangi Bobot

Tips Diet - Sawetara wong nglakoni diet kanthi mbatesi konsumsi panganan saben dina, nanging cukup akeh wong sing salah nemtokake lan ngetrapake diet ...

Tips Diet Sehat Alami - Slim efektif lan becik

Tips diet sehat alami - Ing proses metabolisme awak, mesthi ngerti yen sampeyan pancene butuh panganan sing akeh serat, woh-wohan lan sayuran yaiku sing ...

Ngerti Penyakit Jantung Koroner - Faktor Risiko lan Perawatan

Penyakit jantung koroner - Cavaners,, Penyakit jantung koroner yaiku penyempitan pembuluh getih cilik sing mlebu getih lan oksigen menyang jantung. Arteri koroner...

Khasiat Jahe Kanggo Kesehatan sing Jarang Dikenal

Manfaat jahe kanggo kesehatan - Cavaners,, Jahe minangka salah sawijining jinis rempah-rempah sing banget global lan ora perlu diragukan kegunaane. jahe...
- Iklan -

Beauty

Tips kecantikan tanpa kosmetik - Akeh banget masalah kulit awak sing angel dicritakake, iki kedadeyan amarga akeh masalah sing ...
iklan

Parenting

Health & Fitness

Blogger

iklan

Artikel anyar

paling Popular

anyar Komentar